Matildas grova surdegsbröd

Nyttigt och gott bröd från Pågen.

Nyttigt och gott bröd från Pågen.

Här kommer ett tips på ett jättegott och nyttigt grovt surdegsbröd som jag har njutit av, både till frukost och mellanmål. Det är Matildas grova surdegsbröd från Pågen. Brödet är bakat med surdeg gjord på vete och råg. Det innehåller korn och fröer som ger brödet bra tuggmotstånd och god smak. Det har en touch av frisk syra från surdegen men detta vägs upp av en lätt sötma från tillsatt sirap. Jag ger det här brödet tummen upp!

Goda nyttiga äggmackor gjorda på Matildas grova surdegsbröd.

Goda nyttiga äggmackor gjorda på Matildas grova surdegsbröd.

Bara en sak. Skivorna är något tunna och fungerar därför inte särskilt bra att ta med i matsäcken. De kan lätt krossas av annat och falla sönder i mindre bitar. Äts med fördel på hemmaplan.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *