Glöggnyheter från Saturnus

Tre smällkarameller med flytande innehåll!

Tre smällkarameller med flytande innehåll!

Tänk att det redan är första advent på söndag om precis en vecka. Jag längtar faktiskt efter den dagen. Då blir det ”legitmit” att njuta av god, varm (eller varför inte kall) glögg, pepparkakor och lussebullar! Vi har som, så många andra, tradition att på morgonen tillsammans hela familjen tända första ljuset i adventsljusstaken, sätta oss i soffan i vardagsrummet, se på julkalendern eller annat juligt barnprogram på TV och njuta just av glögg, kakor och bullar.

2015 års glöggnyheter från Saturnus

2015 års glöggnyheter från Saturnus

På söndag kommer vi bland annat att kunna njuta av 2015 års glöggnyheter från Saturnus. Förra året lanserade de sin pepparkaks- och lusseglögg. Pepparkakssmaken var en höjdare! Nytt för i år är en ekologisk glögg med de traditionella kryddorna och smakerna som kommer både med och utan alkohol, samt en ny serie glögg ”Årets premium” där smakerna hämtat inspiration från den svenska naturen. Först ut är Havtorn vars friska och syrliga smak ska passa bra ihop med den söta glöggen. Det är en lättglögg med alkoholhalt på 2.2%vol. Jag ser mest fram emot årets premiumnyhet som är en äppelvinsglögg spetsad med Calvados. Den har en alkoholhalt på 20%vol och säljs på Systembolaget. Den kommer nog värma gott i kropp och knopp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Cecilia skriver:

    Den med havtorn lät intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *