En läcker jul

Hur snabbt kan tiden gå egentligen? Oktober är snart slut och november väntar bakom hörnet. Sedan är det bara en kort raksträcka fram till december med jul och nyår. Affärerna har börjat fyllas upp med allehanda julprodukter, både mat och inredning. Det är nu det börjar!

Pågen Gifflar med julsmak

Pågen Gifflar, Sveriges mest köpta fikabröd, är tillbaka i butik med julklassikern Gifflar Saffran och Gifflar Gingerbread som lanserades förra året. Hemma hos oss passar dessa lika bra som ett sött inslag på julbordet som på vinterutflykten med familjen. Jag är förtjust i både smak (saffran är helt klart min favorit – älskar saffranssmak både i bullar, godis och matlagning), konsistens och storlek.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.