God jul enligt Estrella

God jul enligt Estrella

God jul enligt Estrella

Fredagsmys, lördagsmys, mellomys, fotbollsmys, snacks innan middagen etc – ja, chips är gott och gillas av de flesta. Det finns idag många aktörer och sorter att välja bland. Bara vad gäller Estrella har vi testat nya sorter till våren, sommaren och hösten. Nu kommer julchipsen och det som är God jul enligt Estrella. Jag håller med! Under julhelgen finns många tillfällen till mys, inte minst under uppesittarkvällen. Längre fram under helgen är det skönt att pausa från choklad och knäck och äta goda chips istället.

Julens första nyhet är Julostchipsen som gör comeback. Chipsen är lövtunna och smaksatt med en vällagrad julost och balanserad sälta. Den andra nyheten är Julhjärtan Gräddfil & Röd Paprika. Spröda hjärtan kryddade med gräddfil och röd paprika. Hjärtat är ju en vanlig julsymbol och dessa röda hjärtan känns därför riktigt passande så här till jul.

Självklart har jag och familjen provsmakat dessa nyheter. Min första reaktion är att påsarna är väldigt fina och juliga. Sånt känns extra viktigt till jul. Smaken då? Framför allt barnen och jag som älskar chips med mycket smak gav stor tumme upp till både chips och hjärtan. Båda var spröda, knapriga och goda med fina smaker. Mattias var tveksam till hjärtan men gillade chipsen som faktiskt var en av de godaste chipsnyheterna på länge. Kanske man till och med skulle kunna ställa fram en skål chips och hjärtan på julmiddagens buffé?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *