God mat och trevligt umgänge!

Middagen igår blev riktigt lyckad. Vi hade mycket trevligt och åt mycket god mat. Närmare beskrivning av maten och drickan finner ni här. Här kommer lite bilder från middagen.

Tunnbrödrullar, oliver och ölkorv till förrätt.

Grillad fläskkarré, friterade pommes, sallad och vitlöksbröd till huvudrätt. Sean Connery-såsen var helt underbar till köttet. Våra gäster gillade såsen lika mycket som jag. Den enda som inte var så förtjust var Mattias som inte gillar ingefära. Våra gäster däremot älskar ingefära. Nästa gång ska jag testa att göra såsen utan den rivna ingefäran så får vi se om Mattias gillar den mera då.

Till efterrätt jordgubb- och rabarberpaj med vaniljsås.

God mat och dricka, spabad och trevligt sällskap hela kvällen lång – en toppenkväll!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *