Godis för alla

Har ni hört talas om företaget Caring Candy och godiset Goody Good Stuff? Det som är så bra med Goody Good Stuff är att det är ett godis som kan ätas av alla, inklusive allergiker, veganer och vegetarianer. Det är fritt från gelatin, laktos och gluten. Det innehåller dessutom bara naturliga färger och smaker. Det finns i smakerna colaflaskor, gummibjörnar, syrliga persikor, tropiska frukter, syrlig fruktsallad, mjuka körsbär, jordgubb & vaniljpluttar samt syrlig mixpåse. De kostar ca 15 kr per påse.

Jag har fått hem några påsar för provsmak och både jag och barnen är stormförtjusta. Mina barn älskar denna typ av godisar, dvs mjukisar med goda smaker och gärna lite surt ovanpå för att sedan bli sött inuti. Högsta betyg! Själv tycker jag att det smakade precis som denna typ av godis ska smaka. Det smakade ”äkta” (ingen syntetisk smak där allt smakar likadant) och precis lagom sött. Att sedan alla kan äta av detta godis är ett extra plus. Skönt att slippa tänka på ev allergier vid kalas och bjudningar.

Det här godiset kommer jag garanterat att fortsätta köpa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Fröken M skriver:

  men åhh !! har du fått testa 🙂
  Jag är nyfiken jag med så jag får väl försöka leta upp dem i butik !!
  KRAm

 2. Fröken M skriver:

  Klart att du är värd godis varje dag !!
  Mitt problem var nog snarare att jag tryckte i mig en jätte påse i brist på annat att göra…
  Men men, det är lätt att vara efterklok när illamåendet sätter in 😉
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *