Sponsrad Video: Samsung Alpha Pick It Up

Det där med telefoner och telefoni är ett intressant ämne. Det som fanns när jag var ung var fasta hemtelefoner och telefonkiosker ute på stan. Mobiltelefonen kom till Sverige på 80-talet. År 1987 hade två procent av befolkningen en mobil. Sex år senare, dvs 1993, hade tio procent av svenskarna tillgång till mobiltelefon. 2000 var siffran uppe i 71 procent. 2004 var siffran uppe i över 100 procent eftersom många hade fler än ett abonnemang.

Förr i tiden använde man en telefon för att ringa från eller till. Idag kan man göra så mycket mer med sin telefon. Man inte bara ringer utan man skickar sms, mms, surfar, mailar, tar kort och filmar, etc.

För många är det också viktigt att ha den senaste mobiltelefonen. Man vill hänga med i utvecklingen, vara först och därmed häftigast. För mig är det inte viktigast att vara först. För mig är det viktigare med en telefon som är funktionell och som man kan lite på fungerar på bästa möjliga sätt.

Tro det eller ej, men nu finns chansen att vinna den senaste mobiltelefonen från Samsung, Samsung Galaxy Alpha. Mellan den 6 – 12 oktober 2014 kommer displaytelefonen i några utvalda butiker att bytas mot en fungerande Samsung Galaxy Alpha. När den ringer ska man svara. Då har man chans att vinna den. Vill du läsa vilka de utvalda butikerna är samt veta mer om tävlingen kan du gå in på Samsungs hemsida under pickitup som kampanjen heter.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *