Godisnyheter

Nu är det nytt år och hyllorna börjar fyllas med produktnyheter av olika slag. Produktnyheter lockar verkligen till köp. Man ser reklam i till exempel tidningar, tv och bloggar och blir väldigt nyfiken att själv testa. När man i affären är det svårt att motstå att stoppa ner dessa i sin varukorg.

Många är vi som älskar kexchoklad från Cloetta och jag sluter mig till skaran. Kexchokladen har genom åren haft olika limited editions med smak av bland annat banan, hallon och mörk choklad. Jag har gillat de flesta av dessa sorter även om inget slår originalet. I dagarna släpps en chokladnyhet från Cloetta som bygger på kexchoklad. Den innehåller mycket choklad med tydliga bitar av kexchoklad. Frågan Cloetta nu ställer handlar om vad den nya chokladen ska heta – Kexchokladchoklad eller Chokladkexchoklad. Inne på sin kampanjsajt och på Facebook kan man gå in och rösta på sitt favoritnamn.

Även Marabou kommer i dagarna med en ny limited edition på sina chokladkakor. Den heter Marabou Black – saltlakrits. Låter som något man antingen älskar eller hatar.

Till helgen blir det provsmak av dessa godisnyheter så jag återkommer med recenssion!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *