Marabou Mandel & Krisp

Marabou Mandel & Krisp

Marabou Mandel & Krisp

Marabou har redan lanserat tre nyheter i år. Marabou Bites, dvs små kakor med smak av Japp och Daim samt två chokladkakor, Toffee whole nut och Fudge & Havssalt. Nu är det dags för en fjärde nyhet. Deras nya chokladkaka heter Marabou Mandel & Krisp och smakar rostade mandlar och karamell. Klassiska smaker i ett modernt utförande har varit utgångspunkten för den nya chokladkakan.

Smaktest med familjen!

Smaktest med familjen!

Jag fick hem fem chokladkakor för test. En tog jag med till jobbet. Trots att vi bara var några stycken på plats tog den slut i rekordfart! En ny favorit blev det samlade omdömet. Hemma fick den blandad kritik. Barnen fullständigt älskade den! Ska läggas till att det är inte mycket godis och gotter mina barn inte gillar, haha! Mattias gillade den inte alls. Han tycker den var på tok för söt. Då ska det läggas till att min make inte är en godisgris som vi andra. Han kan tänka sig en bit mörk choklad, då och då. That’s it.

Själv ger jag chokladen 4 sunda av 5. Jag gillar choklad som har crunch och bett i sig. Det ger just nötterna och karamellen i denna. Det är dock karamellen tror jag som gör den lite för söt för vissas smak. Hade kanske räckt med crunchet från nötterna. Men som sagt, jag gillar den!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *