Färdiga smoothie bowl

Färdiga smoothie bowl från Lindahls

Färdiga smoothie bowl från Lindahls

Klassisk smoothiebowl

Klassisk smoothiebowl

Smoothiebowl med bär

Smoothiebowl med bär

Smoothies är verkligen ett fantastiskt påhitt. Det är ett snabbt, enkelt och läckert sätt att fylla på med energi. Även ett väldigt bra knep för att smyga in extra grönsaker och frukter i den dagliga kosten. På senare tid har jag dock gått över till äta trendig smoothie bowl. En smoothie bowl är en krämigare och fastare smoothie som äts med sked istället för dricks med sugrör. Man toppar ofta skålen med kokosflingor, pumpakärnor, chiafrön och liknande för att göra dem ännu godare och inte minst tilltalande för ögat. Självklart har denna trend snappats upp av marknaden. För att underlätta för oss konsumenter lanseras Lindahls Smoothie Bowl,

En mix av kvarg, frukt, bär, grönsaker och rotfrukter.

En mix av kvarg, frukt, bär, grönsaker och rotfrukter.

Lock i skedet ifall man vill äta bowlen på språng.

Lock i skedet ifall man vill äta bowlen på språng.

Lindahls färdiga smoothie bowl är en mix av kvarg, frukt, bär, grönsaker och rotfrukter. Den lanseras i tre smaker: Hallon/Rödbeta, Mango/Sötpotatis och Blåbär/Svart morot. En bägare Lindahls smoothie bowl innehåller 15 gram protein från kvargen och 15 procent frukt och grönt. I förpackningen finns en sked så att den kan ätas som frukost eller mellanmål på språng men funkar lika bra hemma, servera då i skål och toppa med valfria tillbehör.

Tydlig produktbeskrivning.

Tydlig produktbeskrivning.

Krämig, fräsch och god!

Krämig, fräsch och god!

Jag testade smoothie bowl hallon/rödbeta direkt ur förpackningen och åt utan topping. Verkligen krämig och perfekt i konsistensen. Den smakade mest hallon med en touch av kokos. Fräscht och gott! Tror den kommer bli ännu godare med topping efter eget smak och tycke. Ska bli spännande att testa övriga smaker!

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *