Gör din egen vaniljvisp

Varför köpa färdig med massa tillsatser när det är så enkelt att göra själv?!

Vaniljvisp

2 äggulor
2 msk florsocker
1/2 tsk vaniljsocker
3 dl grädde

Vispa äggulor, florsocker och vaniljsocker pösigt. Vispa grädden lätt och vänd sedan ner den i blandningen. Klart!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

4 svar

  1. Millan skriver:

    Fördelen är att man kan ha en paket stående ganska många månader i kylen, väntandes på att man ska använda den. Men jag tror säkert att det här jäkligt mycket godare! Det ska definitivt testas en dag! Tack för tipset!

  2. Charlotte skriver:

    Tack! Precis vad jag behövde!

  3. Charlotte skriver:

    Har gjort den nu – mums vad god! Skall aldrig mer köpa vaniljvisp!

  4. Dagmar Førland skriver:

    Det var slik vi laget is da jeg var barn på 50-tallet og 60-tallet. Så hadde vi blandingen i et spann og gravde den ned i snøen. Lot den være der til den var frosset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *