Gretas kök

Maten på Gretas kök

Maten på Gretas kök

Middagen igår med jobbet på Gretas kök (Clarion hotell) var välidgt trevlig och det var väldigt god mat. Vi började med en drink i baren. Min drink var en Pepsi max. Jag förstår inte att alla krogar verkar köra med Pepsi istället för Cola. Men hellre Pepsi Max än öl/vin! Vyn från Clarion hotell är helt fantastiskt vacker. Man ser vattnet, Globen etc. Sen när det mörknar och alla byggnader lyses upp är det ännu vackrare. Till middagen åt jag Mörad ryggbiff med potatis- och västerbotten gratäng samt rödvinssås. Köttet var oerhört mört och allt var så gott. Till det drack jag Pepsi Max. Efter maten avslutades kalaset i baren igen där de hade liveband och gratis tårta (Jack Daniels – whiskeyn, fyllde år och det firades). Vid 21 åkte jag hem så det inte skulle bli så sent för mamma.

Mattias kom hem någon timme efter mig. Har inte fått någon utförlig rapport (han berättade men jag satt och kollade på House så, förlåt mig min älskling Mattias, jag lyssnade inte ordentligt), det jag minns är att de fick väldigt små portioner. Till skillnad från min portion, köttet var 220 g. Jag orkade bara lite drygt halva köttbiten.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *