Vill du gå på frukostdejt med mig?

Som jag har skrivit förut är frukosten det viktigaste målet på hela dagen. Här läggs grunden för hur dagen kommer att se ut energi- och näringsmässigt. Man bör få i sig 25% av dagens energiintag genom frukosten.

McDonald’s som på senare tid väsentligen har förbättrat och utökat sitt frukostsortiment vill slå ett slag för och hylla frukosten genom att instifta Frukostens dag den 24e september. Jag har fått en jättefin inbjudan som jag ska skicka till några jag tycker jättemycket om (inte så svårt att gissa vilka va?!) och fråga om de vill gå på frukostdejt på McDonald’s med mig. De serverar bland annat gröt, yoghurt, pannkakor, äggröra med bacon, frukostmackor med olika pålägg, toast, McMuffin med olika pålägg och croissanter. Högt och lågt alltså och något för alla smaker.

McDonald’s serverar sin frukost mellan 6-10 på alla morgonöppna restauranger. Frukosten bereds efter beställning för att det ska vara extra fräscht och gott.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Jag hade gärna ätit frukost med dig, men tyvärr är jag ju hemma i Karlstad igen då !
    Men på fredag däremot…. Då har vi en dejt och det ser jag verkligen fram emot 🙂
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *