Stronger Better You

På lanseringsfesten för appen Stronger Better You.

På lanseringsfesten för appen Stronger Better You.

Jag älskar att träna och röra på mig. Äter relativt hälsosamt men tillåter mig ändå att njuta av det jag tycker sätter guldkant på tillvaron. Jag är lyckligt lottad som har nära till massor av olika gym och träningsanläggningar med flexibla öppettider. Jag har också ett välutrustat träningsrum hemma i huset. Det enda som tryter är kunskap, tid och motivation. Jag har alltid tusen andra saker att göra, ställen att vara på, barn att skjutsa och hämta. Känner mig trött, slut och bara allmänt loj. Vet inte hur jag ska utföra övningar eller vilka jag ska göra. Jag vet dock att träning och bra kost får mig att må så mycket bättre, både känslan direkt efter och i förlängningen. Jag har ofta önskat mig en personlig tränare som piskar mig och säger till mig vad jag ska göra och tänka på. Och nu har jag det med appen Stronger Better You som lanserades i måndags.

Benböj med pepp av Sabina

Benböj med pepp av Sabina

Inspirationsmorgon inför Biggest Loser - Nu eller Aldrig

Inspirationsmorgon inför Biggest Loser – Nu eller Aldrig

Bakom appen står träningsprofilen Sabina Dufberg, mest känd som coach i Biggest Loser. Sabina har över 20 års erfarenhet av att leda andra i träning. Hon är personlig tränare, leder träningsresor, inspiratör, författare och coach. I appen Stronger Better You får man ta del av Sabinas träningsprogram, kosttips och mindfulnessövningar genom filmer anpassade för olika nivåer och målsättningar. Träningsprogrammen uppdateras och utvecklas kontinuerligt för att ge bästa möjliga resultat och motivation.

Det finns ett stort behov av träningsprogram, kostråd och coachning. Nära och lättillgängligt. Genom åren har förfrågningarna växt och med den här appen vill Sabina möta det behovet. Filmerna är anpassade för vanliga människor, som du och jag. Övningarna kan utföras hemma, på resande fot eller på gymmet. Appen tar ett helhetsgrepp och inkluderar alla delar som kost, träning och mindfulness.

Sneak peak på innehållet i nya appen.

Sneak peak på innehållet i nya appen.

Sabina är en riktig inspiratör och förebild!

Sabina är en riktig inspiratör och förebild!

God mat och dryck på Restaurang Mother.

God mat och dryck på Restaurang Mother.

Igår var jag på lanseringsfesten för appen Stronger Better You. Jag möttes av en strålande, vacker och vältränad Sabina. Vilken förebild! Jag har haft förmånen att delta i ett par träningspass som hon hållit i. Hon är en fantastisk instruktör. Motiverar och peppar och får en att ta i det där lilla extra. Hennes intensiva blick och kraftfulla stämma skrämmer slag på latmasken i mig, på ett positivt sätt. Jag är övertygad att detta kommer att lysa igenom i appen. Jag har fått en gratis tre veckors provperiod som jag ska utnyttja. Nu har jag verkligen inget att skylla på!

”Om du sätter begränsningar för vad du tror att du kan, sätter du även begränsningar för vad du verkligen kan”. ”Träning är enkelt och du behöver inte krångla till det”. ”Jag tror på en hållbar livsstil och inte på kortsiktig fysisk aktivitet”.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *