Dagens träningspass och lunch

Idag var det dags för SatsCorePuls igen. Grymt jobbigt men bra pass. Passet är uppbyggt så att det är pulshöjande låtar varvat med ”återhämtning” (fast vidare mycket återhämtning är det inte, snarare kommer man bara ner i puls men man arbetar lika hårt med kroppen). Hade pulsklockan på mig idag och här är resultatet. Passet varade i 52 minuter. Jag förbrände 287 kcal 50% fat, Max 159 (86%), avg 122 (66%).

Jag har haft ont i höger vad från och till senaste månaderna och nu knäppte det till och jag har extra ont igen… Jobbigt. Vi får ju gå gratis (eller vi betalar bara förmånsskatt) till naprapat så det är nog dags att boka en tid.

Till lunch var det rester av fisken från igår. Fisken var helt otroligt god (både igår och idag). Testa att göra den och ni blir inte besvikna!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *