Burger talk

Burger talk med George Motz
Burger talk med George Motz

Har ni hört talas om George Motz? Motz är den okrönta ”burgarkungen” med kokböcker, poddar och Youtube-program i ryggen. Har man ingen aning om vem han är finns hans senaste program The Burger Scholar på Youtube – kika här! Just nu är George på tillfälligt gästbesök i Sverige. Jag och Filippa hade förmånen att bli inbjuden till Burger Talk & BBQ med George Motz och Max Burgers i början på veckan. Det ville vi självklart inte missa!

Både kända och okända ansikten på plats!
Både kända och okända ansikten på plats!
En av de okända :-) !
En av de okända 🙂 !
Miss Burger Babe
Miss Burger Babe

Det var nästan tre år sedan George var på besök i Sverige senast. MAX ville passa på att snacka med honom om det han kan bäst – hamburgare. Tillsammans med MAX chefskock Jonas Mårtensson och Selin aka Miss Burger Babe snackades insikter, trender och burgardrömmar. George var verkligen både rolig och fascinerade och sitter inne med fantastiska kunskaper och historier. Det jag framför allt tar med mig är ”håll det enkelt”! Det behövs inte massa gojs och mojs för att få en god burgare. Bra kryddat inte överstekt kött, en god ost och ett gott bröd räcker långt för att skapa magi!

Dags för George att skapa magi vid grillen!
Dags för George att skapa magi vid grillen!
Här skapas magi!
Här skapas magi!
Oklahoma fried onion burger!
Oklahoma fried onion burger!

Självklart ställde sig George sedan vid grillen och tillagade sin berömda Oklahoma Fried Onion Burger som vi fick njuta av. Han snålade verkligen inte med löken – mums jag älskar lök och perfekt stekt lök i synnerhet! Helt magiskt gott!

Obeskrivligt god hamburgare!
Obeskrivligt god hamburgare!

Vilken kväll – vädret visade sig verkligen från sin bästa sida. Vi njöt både av mingel (många kända ansikten på plats som tex Benjamin Ingrosso och folk från Sveriges mästerkock för att nämna några) och mat. Stort tack till Max och George för att vi fick dela den här stunden med er!

Max Burger Medborgarplatsen.
Max Burger Medborgarplatsen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *