Gröna fingrar?!

Förra året införskaffade vi en odlingsbänk där jag bland annat planterade sallad, rädisor, morötter, dill etc. Vi fick mycket bra utfall av odlandet (synd bara att salladen hann ätas upp av de vilda kaninerna som rör sig i området). En succé är till för att upprepas. I odlingsbänken har jag i år planterat sallad, rädisor, morötter och dill. Det ser ut som om det växer på riktigt bra. I år ska jag köpa någon typ av duk att lägga över så att kaninerna inte kan sno vår sallad.

I en separat kruka har jag också planterat färska kryddor. Det blev timjan, rosmarin och oregano. Kryddorna trivs superbra i solen på altanen!

Riktig lyx med hemodlade grönsaker och kryddor!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.