En klassiker

Den här veckans middagar kör vi på gamla repriser och klassiker. Vi har ju en paus från testandet av färdiga matkassar och passar därför på att laga till våra favoriter.

Köttfärssås och spaghetti

Kvällens middag blev solklara favoriten köttfärssås och spaghetti med fräscha grönsaker på sidan om. För en gångs skull använde jag fullkornsspaghetti. Vissa sorters fullkornspasta har dissats av några av familjemedlemmarna, men idag gick pastan ner i allas magar utan minsta klagan. Maten slukades med god aptit som den alltid gör när vi gör denna rätt. Så gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *