Gustafs födelsedag

Hipp hipp hurra för idag är det Gustafs födelsedag!!! Stackars liten firar födelsedagen hemma med feber och förkylning. Vi firade honom ändå precis som traditionen säger med sång, tårta på sängen och paket. Tårtan, succén från i helgen i repris, var hur god som helst (jag åt en stor bit på morgonen och tog även en bit med mig till jobbet). Gustaf fick bara i sig en tugga men ville gärna spara sin bit. Vi andra åt med god aptit!

Paketet innehöll en talande Woody från Toy Story och den gjorde succé! Han verkade älska den. Kul!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Emma skriver:

    Hej!

    Är på jakt efter denna talande Woody från Toy story filmerna, men eftersom den svensktalande har försvunnit från marknaden så är det svårt! Inte så att din son har tröttnat och ni kan tänka er att sälja? 🙂
    Jag har inget att förlora på att fråga runt 🙂
    Mvh Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *