Latmat

Ikväll hade jag fullt upp när jag kom hem. Gustaf fyller år i morgon så jag förberedde en god tårta (tårtan blir verkligen saftig och fin när fyllningen får stå till sig i kylen över natten) till morgonfika. Självklart måste vi uppvakta honom med tårta på sängen! Sen ska vi ha släktkalas för Gustaf på söndag och då tänkte vi bjuda på lasagne, sallader och bröd till lunch och tårta till efterrätt. Jag passade på att förbereda en av lasagnerna redan idag. Nu står den i frysen och behöver bara tas ut och gräddas av. Blev en jättelasagne men vi behöver en till då vi blir 8 vuxna och 6 barn om jag har räknat rätt.

Därför blev det latmat till middag. Vi har ett par paket färdig pyttipanna i frysen och jag stekte upp det ena paketet. För att få den lite matigare kompletterade jag med några köttbullar, korvar och skinka. Till pytten kokade jag färska rödbetor som jag toppade med avokadoolja, balsamvinäger och salt och vi stekte ägg. Pytten blev riktigt god. Jag tog först en jätteportion och sen lite till. Underskattad latmat med andra ord!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *