Nytt kvargsortiment från Lindahls

Nyheter Lindahls mejeriprodukter

Nyheter Lindahls mejeriprodukter

Kvargens popularitet verkar inte avta. Den kommer i fler och fler smaker och varianter och fler och fler aktörer ger sig in på kvargmarknaden. Alla vill ha del av kakan. Jag älskar den proteinrika kvargen. Kvarg är nyttigt, gott, mättar bra, kan varieras i det oändliga och fungerar lika bra som del av frukost, mellanmål, återhämtningsmål eller som ingrediens i en efterrätt. Nu kommer åter ett nytt kvargsortiment från Lindahls mejeriprodukter.

I vecka 20 kommer Lindahls med sina nya produkter. En av nyheterna är Lindahls Kvargyoghurt. Det är krämig kvarg med yoghurt och bär. Till mångas stora glädje är den laktosfri. Första smaken ut är vanilj-hallon och vanilj-blåbär. De kommer i en förpackning om 500 g. Den innehåller 8 % protein men bara 0,9 % fett.

Lindahls kvargsorter som går under samlingsnamnet Funky flavours med spännande och mer ovanliga smaker har varit en försäjningssuccé. Nu kommer två nya smaker –  Sooty Razz med hallon-lakritssmak och Choco Blanco med vit chokladsmak. Dessa kommer i bägare om 150 gram, vilket är en mindre förpackningsstorlek än övriga medlemmar i Funky flavours-familjen.

Sist men inte minst kommer också en ny kvargsmak i serien med bägare utan tillsatt socker om 150 gram. Den nya smaken är Vattenmelon.

Hur gott låter inte det här? Nu håller jag utkik i affären! Smaktest kommer så fort jag hittat produkterna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *