Nötter är gott

Jag äter mycket nötter! Det är gott, nyttigt (i begränsad mängd) och mättande. Jag äter det i morgongröten och i fruktsalladen jag nästan alltid äter på vardagskvällar (tillsammans med annat gott fika). Jag tar ofta även en näve nötter på eftermiddagarna om mellanmålet jag ätit inte mättar tillräckligt. Nötter passar utmärkt i vissa maträtter, glass, kakor och bakverk samt i godis.

Nu i februari lanseras ”Go Nuts with Dumle”. Det är Dumle snacks med cashewnötter. I chokladkakor är det vanligt och populärt med en kombination av choklad och nötter. Vad gäller påsgodis är Dumle först ut på svenska marknaden att lansera en kombination av godis och cashewnötter. Jag har fått hem en påse som kommer att testas till helgen. Det ser vi fram emot!

Go Nuts with Dumle 175 g finns i välsorterade livsmedelsbutiker och cirkapris är 22 kronor.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *