Hallå hallå

För ungefär en månad sedan var jag inbjuden av SF Anytime på en pressträff där svenskarnas filmvanor presenterades. Konferencier var skådespelerskan Maria Sid, aktuell i den svenska dramakomedin Hallå hallå. På pressträffen fick vi ju se utvalda klipp från filmen och det verkade verkligen vara en film för mig.

Hallåhallå

Nu äntligen finns den att hyra på SF Anytime. Jag passade på att se den igår. Den handlar om Disa som är skild från sin man men de bor kvar i samma stad. Exmaken har träffat en ny tjej och när Disa får veta att de väntar barn känns hennes liv ganska jobbigt och meningslöst. Precis när hon deppar som mest dyker en pratsjuk sjubarnspappa upp på biblioteket, en ilsken patient vaknar till liv på jobbet och en ny kampsport kommer till stan. Livet tar en ny vändning och Disa börjar hitta sig själv och en tillvaro som hon är nöjd med.

Visst är jag en blödig person som älskar den här typen av filmer men den här filmen hade det lilla extra. Jag blev verkligen berörd och på slutet grät jag en hel del. Den här filmen får högsta betyg av mig, både vad gäller handling och skådespelare! Har du inte sett den ännu så passa på att hyr den från SF Anytime.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *