Halloween på Gröna Lund 2021

Halloween på Gröna Lund 2021
Halloween på Gröna Lund 2021

Håll i häxhatten – äntligen kan vi se fram emot Halloween på Gröna Lund 2021, succé sedan 2017. Pandemiåret 2020 fick vi till familjens stora sorg (fast det blev ju mycket lyckat ändå) fira Halloween på annan ort, men nu har samhället öppnat upp och Gröna Lund är fit for häxfight.

Självklart finns det pumpor på Halloween.
Självklart finns det pumpor på Halloween.

Den 15 oktober kl. 16.00 slår Gröna Lund upp portarna till sitt fjärde Halloweenfirande som pågår under 16 dagar. Gröna Lunds-parken förvandlas till ett rysligt och mysigt paradis där man kan frossa i skräckhus, attraktioner och läskiga karaktärer. För den som inte älskar skräck går det jättebra att mysa runt bland pumpor och andra höstiga dekorationer. Det finns endast ett begränsat antal platser till varje Halloween-dag, där de flesta dagar är uppdelade på förmiddagspass och eftermiddagspass. 

Pumpor vart man än vänder sig!
Pumpor vart man än vänder sig!

Gissa vilka som är taggade! Vi kommer gå på årets mest skrämmande pressvisning två dagar före det officiella öppnandet, men det blir nog garanterat fler besök senare i veckan!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.