Friggs rödbeta och spenat

Friggs rödbeta och spenat
Friggs rödbeta och spenat

(produktprov, ej betalt samarbete) Som den majskakeälskande individ jag och familjen är har det inte gått oss förbi att Friggs precis lanserat nyheten Veggie harvest, dvs majskaka Friggs rödbeta och spenat. I somras kom majskakor med fruktsmak, nu kommer majskakor med rotfruktsbitar och grönsaker från höstens skörd. 

Majskakor med rotfruktsbitar och grönsaker från höstens skörd. 
Majskakor med rotfruktsbitar och grönsaker från höstens skörd. 

Veggie harvest finns i två varianter: 
Friggs Rödbeta som är tunna majskakor med färggranna rotfruktsbitar. De är kryddade med rosmarin, havssalt och timjan.
Friggs Spenat & Grönkål som är tunna majskakor med bitar av färggranna grönsaker. De är kryddade med havssalt och muskot.

Friggs Rödbeta.
Friggs Rödbeta.
Friggs Spenat & grönkål.
Friggs Spenat & grönkål.

De kommer i en mindre förpackning och är enkla att ta med sig när man är på språng. De har mycket smak, så kan ätas som de är eller med valfri topping.

Jag gillade verkligen att majskakorna var lövtunna. Det gav ett riktigt fint krisp! Men tyvärr gillade jag inte smaken på varken Rödbeta eller Spenat. För Friggs Rödbeta tog rosmarinsmaken över helt och hållet och rosmarin gillar jag inte. Jag personligen kände ingen rödbetssmak alls. Friggs Spenat smakade beskt och nästan unket. Inget för mig. Min son gillade ingen av nyheterna heller, min man var ganska neutral, min dotter älskade båda sorterna. Jag tror med andra ord att dessa majskakor blir en tudelare precis som sommarsmakerna blåbär och kanel.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *