Handgjorda yogamattor i bomull

Handgjorda yogamattor i bomull från Texdoo

Handgjorda yogamattor i bomull från Texdoo

(varuprov, ej betalt samarbete) Jag skulle verkligen vilja få in mer yoga i mitt liv. Det blev ännu mer klart för mig efter det yoga retreat jag var på i början av oktober. Egentligen är det bara tid och en bra yogamatta som behövs. Kanske behövs det inte ens en yogamatta men ett bra och stabilt underlag är något jag gärna vill ha. Yogamattor är inget jag kan få för mycket av. Jag har precis fått hem min femte matta. Det är en matta från företaget Texdoo som bland annat säljer handgjorda yogamattor i bomull.

Yogamattan kommer i ett stilrent svart fodral med axelrem.

Yogamattan kommer i ett stilrent svart fodral med axelrem.

Texdoo grundades under slutet av 2018. De erbjuder kreativa och hållbara textilprodukter gjorda av naturlig bomull till människor och hem som uppskattar högkvalitativa produkter med en personlig touch. Alla produkter är handvävda i en traditionell vävstol av lokala hantverkare i olika samhällen från södra Indien.

Mattan är lagom mjuk och ger bra grepp för fötter och händer.

Mattan är lagom mjuk och ger bra grepp för fötter och händer.

Mattan är både praktisk och snygg.

Mattan är både praktisk och snygg.

Skönt med återhämtning i barnets position.

Skönt med återhämtning i barnets position.

Mattan kommer i ett stilrent svart fodral med axelrem. Perfekt när man behöver eller vill ta med sin egen matta när man ska yoga på en studio eller liknande. Jag tycket mattan är lagom mjuk och ger bra grepp och fäste när man utövar sina olika positioner stående, sittande och liggande. Snygg är den också och kan gärna ligga kvar på golvet när den inte används. Ser ut som en snyggare trasmatta! Om den ligger framme är det dessutom större sannolikhet att min älskade yoga verkligen blir av. Man slipper ju släpa fram mattan. Bara att slå sig ner och köra igång!

Namaste!

Namaste!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *