Hudvård med kakaosmör

Hudvård med kakaosmör

Hudvård med kakaosmör

Kakaosmör är ett växtsmör som är allmänt känt för sina många hudvårdande egenskaper. Kakaosmöret hjälper till att behålla fukt i huden och verkar uppmjukande. Den är dessutom rik på vitaminer, antioxidanter och mineraler. Allt detta gör den extra lämpad för torr, tunn och känslig hud. Nu har Dr Organics tagit fram en serie hudvård med kakaosmör som passar utmärkt för nordisk torr hud.

Dr Organics hudvårsserie med kakao består av duschgel, balsam, schampo, bodybutter, bodyoil, hand- och nagelkräm, bodyskrubb, hudlotion, dag- och nattkräm. Finns att köpa hos välsorterad hälsfackhandel.

Duschtvål från Dr Organics

Duschtvål från Dr Organics

Jag har fått hem duschgel och hudlotion för test (produktprov). De har en helt fantastisk doft. Som en blandning av choklad och vanilj. Duschtvålen är lätt att dosera. Hade önskat lite mer skum men ekologiska duschkrämer kräver då någon typ av duschsvamp. Tvålen lämnar en väldoftande och ganska mjuk känsla efteråt.

Hudlotion från Dr Organics

Hudlotion från Dr Organics

Hudlotionet var helt i min smak. Tjock och krämig men går ändå lätt in i huden. Ger en lagom stark doft som dröjer sig kvar på huden ganska länge. Huden känns mjuk och len efteråt.

Jag vill helt klart rekommendera Dr Organics hudvårdsserie med kakaosmör. Framför allt för alla torrisar och chokladälskare!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Kamilla skriver:

    Kakaosmör doftar fantastiskt precis som du säger. Jag brukar använda mig av bodyshops bodybutter som har den doften på mina fötter när jag ska sova. Helt underbar och alldeles lagom doft när jag ska sova.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *