Ett par dagars goda middagar

Jag har inte nämnt något här på bloggen vad vi ätit till middag de senaste två dagarna. Det har dock varit mycket god mat! Nästan ”to-die-for” båda två.

Igår åt vi hemgjord lasagne. Det var en lasagne jag lagat till för ett bra tag sedan och haft i frysen i en metallform. Den passade perfekt att ta fram igår efter jag jäktat hem från först kurs på jobbet och sedan ett par besök på PR-byråer. Bara att värma i mikron och äta tillsammans med rivna morötter. Lasagnen var riktigt matig, krämig och smakrik. Den innehöll mycket köttfärs! Jag gillar inte lasagner som mest består av plattor och bechamelsås. Ju mer köttfärssås, desto matigare och godare tycker jag. Något recept kan jag tyvärr inte bjuda på då det var så länge sedan jag lagade till den… Det måste dock vara en variant på klassisk lasagne.

Kvällens middag blev ugnsbakad lax med ris, stuvad spenat, rivna morötter och skuren vitkål. Laxen fick ett täcke av pesto och den stuvade spenaten gjordes på bladspenat, lättmjölk, salt och peppar. Säger bara MUMS!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.