Ett par dagars goda middagar
Jag har inte nämnt något här på bloggen vad vi ätit till middag de senaste två dagarna. Det har dock varit mycket god mat! Nästan ”to-die-for” båda två.
Igår åt vi hemgjord lasagne. Det var en lasagne jag lagat till för ett bra tag sedan och haft i frysen i en metallform. Den passade perfekt att ta fram igår efter jag jäktat hem från först kurs på jobbet och sedan ett par besök på PR-byråer. Bara att värma i mikron och äta tillsammans med rivna morötter. Lasagnen var riktigt matig, krämig och smakrik. Den innehöll mycket köttfärs! Jag gillar inte lasagner som mest består av plattor och bechamelsås. Ju mer köttfärssås, desto matigare och godare tycker jag. Något recept kan jag tyvärr inte bjuda på då det var så länge sedan jag lagade till den… Det måste dock vara en variant på klassisk lasagne.
Kvällens middag blev ugnsbakad lax med ris, stuvad spenat, rivna morötter och skuren vitkål. Laxen fick ett täcke av pesto och den stuvade spenaten gjordes på bladspenat, lättmjölk, salt och peppar. Säger bara MUMS!
Senaste kommentarer