Hemmagymmet växer

När vi flyttade in i vårt hus för ca 5 år sedan gjorde vi om ett av sovrummen till förråd. Vi köpte garderober och inredde med hyllor. Det rummet blev sedan kombinerat förråd- och träningsrum. I rummet finns numera bland annat boxsäck och boxhandskar, ringar i taket, TRX-utrustning, bänk, skivstång, hantlar, kettlebells, sandsäckar, gummiband, hopprep, boll, matta och allt du kan tänka dig. Idag kom ytterligare en träningsmaskin till vårt hem. Huruvida den kommer stå i träningsrummet eller framför tvn låter jag vara osagt.

Jag köpte en roddmaskin, mer specifikt en Casall Rower R300. Den är hopfällbar och kan således ställas ut framför tvn om man föredrar att träna där istället för träningsrummet. Casall Rower R300 är en roddmaskin för hemmabruk. Den har magnetiskt motstånd och användarvänlig display som visar antal drag, tid, distans, hastighet och kaloriförbrukning. Den har 12 träningsprogram och 16 olika motståndsnivåer. Det låter bra, hoppas den är bra också!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Ivan skriver:

    Hej,

    Jag fick upp er blogg när jag googlade på Casall R300, som jag går i tankarna att köpa. Vi har gym hemma, ungefär som ni beskriver ert, men känner att en roddmaskin saknas. Jag har tidigare kört mkt på Concept2-maskinerna, som vanligtvis står på gym. När ni haft maskinen nu 1-2 veckor, hur upplever ni kvaliteten på den? Har ni provat Concept2 också och kan göra någon jämförelse? Tacksam för lite kort feedback.

    //Ivan, Linköping

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *