Solroskärnor kan användas till mycket
Vi konsumerar mycket solroskärnor hemma hos oss. Vi använder det i filen eller yoghurten, gröten, som salladstopping, i brödbaket, etc. Det här har företaget Risenta förstått och därför lanserat paket med solroskärnor för olika tillfällen. Nyheterna är:
Extra fina solroskärnor till frukost – Har en mild nötaktig smak, glansig yta och ger tuggmotstånd i gröten och morgonmüslin.
Hackade solroskärnor till topping och bak – Passar bra till bakning och som topping. Man kan blanda det i matbrödet eller strö över glassen, yoghurten eller desserten för att lyfta fram smakerna.
Extra stora solroskärnor till sallad – Har en mild och nötaktig smak. Ger salladen en god och knaprig känsla och är dessutom dekorativa.
Det låter kanon, men är det verkligen nödvändiga produkter? Jag tycker att den vanliga påsen med solroskärnor fungerar lika bra till allt detta. Speciellt förpackningen med hackade solroskärnor känns onödig – hacka kan jag göra själv. Kul ändå att man vågar vidareutveckla en redan populär produkt. Ska bli spännande att se om dessa nyheter blir några storsäljare eller om de kommer att försvinna ganska snart.
hej!
jag har skickat mail till dig angående min bloggtävling, men jag vet inte om du har sett det? (är själv lite dålig på att kolla mailen så jag vet hur det kan vara :)) iaf så ville jag bara säga: GRATTIS! du vann ett presentkort på 500:- från whiteaway.se
så om du skickar ett mail till mig med din adress och telefonnummer så vidarebefodrar jag det till whiteaway.se så får du ditt presentkort 🙂