Hope springs äntligen på DVD

Jag älskar ju film. Min favoritgenre är drama och romantiska komedier. Sen gillar jag även spänning, thrillers och vanliga komedier. Jag gillar de flesta svenska filmer, det är något speciellt med dessa.

Mattias och jag har inte riktigt samma filmsmak. Vissa kan vi enas om men annars finns det typiska Jessica-filmer och typiska Mattias-filmer. Vi brukar turas om att välja film de gånger vi inte kan enas. Ibland går vi också ensamma på bio ifall det är någon film den andra helt enkelt inte vill se.

En typisk Jessica-film jag aldrig kom iväg för att se på bio är Hope Springs. Den släpps äntligen på dvd, blu-ray och vod den 2 januari. Hope springs är en romantisk komedi med Meryl Streep, Tommy Lee Jones och Steve Carell i huvudrollerna. Regissör är David Frankel, som bland annat gjorde succén Djävulen bär Prada.

Kay och Arnold är ett gift par vars äktenskap sjunger på sista verser, enligt Kay. När hon hör talas om en ryktbar äktenskapsrådgivare, med lite annorlunda metoder, i den lilla staden Hope Springs fantiserar hon direkt om en nystart. Men att övertala Arnold om att sätta sig på ett flygplan för intensiv terapi, prata om känslor, sex och genomgå olika praktiska övningar, är allt annat än enkelt. Här ser du filmens trailer.

Filmen har genomgående fått mycket bra recensioner.

Jag fick hem Hope Springs på dvd idag av distributören Noble Entertainment. Åh, vad glad jag blev. Mattias har redan deklarerat att han inte vill se filmen. Den är tydligen inget för honom. Jag däremot ser enormt mycket fram att få krypa upp i soffan framför tvn, lägga mig under en filt med en stor godispåse och god dricka och bara njuta!!! Kanske till helgen?!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *