Höstens favoritsmaker från Estrella

Höstens favoritsmaker från Estrella

Höstens favoritsmaker från Estrella

Hösten är här och skördetiden som följer med den! Det är nu vi ska frossa i säsongens råvaror och dess mustiga smaker. Varför inte i form av höstens favoritsmaker från Estrella?! Estrella har precis lanserat höstens tillfälliga smaker som i år är ”Kantarell, vitlök & chili” samt ”Fyra lökar & gräddfil”. Kantarell och lök var på tapeten redan 2016,  2017 kom Äppelpaj och Vitlök och gräddfil, 2018 Tryffel och Karamelliserad Rödlök.

Kantarell, vitlök & chili har smak av smörig kantarell, vitlök och het chili. Chipsen har en klar och tydlig kantarellsmak. Chilin och vitlöken sätter extra krydda och helheten är riktigt lyckad! Supergott!

Min och barnens favorit blev helt otippat Kantarell, vitlök & chili

Min och barnens favorit blev helt otippat Kantarell, vitlök & chili

Fyra lökar & gräddfil är en mix av nyanserade lökar i höstens alla färger tillsammans med gräddfil. Jag älskar lökchips och dessa gjorde mig inte besviken. Gräddfilen ger en mjuk avrundning vilket säkert uppskattas av många. Mums!

Nyheterna finns i butik från 16 september. Missa inte!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *