Filmen Downton Abbey

Filmen Downton Abbey

Filmen Downton Abbey

Åh vad jag älskade den brittiska tv-serien Downton Abbey, ett av vår tids mest sedda och älskade kostymdramer. Den hade allt – underbara miljöer, fantastiska kläder, riktigt bra skådespelare och en story som både fängslar och fascinerar. I 6 säsonger har vi fått njuta. Som tur är tog det ändå inte slut där. På fredag har filmen Downton Abbey premiär. Crawleys och deras personal förbereder sig för det viktigaste ögonblicket i deras liv. Ett kungligt besök från kungen och drottningen av England kommer att framkalla skandaler, romantik och intriger som kommer att lämna Downtons framtid hängande i luften.

Godsaker i kärlekssoffan!

Godsaker i kärlekssoffan!

Jag var på den exklusiva förhandsvisningen av filmen igår tillsammans med min man. Det bjöds på skumpa och tilltugg i foajén och godsaker i biostolen. Sedan följde två timmar av ren feelgood! Skaparna har gjort allt för att tillfredsställa oss fans och det snålas inte på något. Ingen som älskade tv-serien lär bli besviken! Det är fenomenalt skådespeleri, vackra miljöer, vackra kläder, humor, spänning och ett lyckligt slut.

En intressant aspekt i det hela är att min man inte har sett serien Downton Abbey överhuvudtaget. Han kom ändå snabbt in i filmen och tyckte den var riktigt bra han också.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *