Ett paket kommer lastat

Under advent var det väldigt många tävlingsjulkalendrar och adventstävlingar på olika bloggar och företagssidor på Facebook. Jag försökte vara med när det fanns priser som lockade mig och blev en lycklig vinnare i ett par stycken. En av tävlingarna jag vann var en adventstävling på Facebook hos min favorit Beriksson.

Adventsvinst från BerikssonJag fick hem en STOR låda proppfylld med italienska godsaker. Det var mångfaldigt prisbelönta Guido Castagnas giandujotti, hans mörka gianduja-chokladkaka, Gardinis cremino-nougat med lakrits som vinner priser varje år, Gardinis gianduja med havssalt. I paketet fanns även Sabadis torronepraliner fyllda av Notomandel och Bronte-pistagenötter, Sorelle Nurzias krispiga saffranstorrone, La Perlas fluido (giandujotti), La Perlas chokladtryffel med hackade hasselnötter IGP och Muzzis gianduja med ingefära samt kaffe från Bondolfi Boncaffé att njuta av till nougaten och nötchokladen. 

Sann och äkta njutning!Och wow, vilket fantastisk vinst!!! Givetvis har jag provsmakat och ja, det är lika gott som det låter!!! Njutning på hög nivå!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Fröken M skriver:

    åh vilken toppenvinst !! Grattis 🙂

  2. Camilla skriver:

    Grattis! Vann hos dem julen 2013 och åååh vad mycket gott jag fick hem 😀

  3. admin skriver:

    Beställer alltid massa gott från Beriksson. Dyrt men värt varenda öre!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.