Glacial Bottle

Glacial Bottle hittar du just nu på Stockholm Beauty Week.

Glacial Bottle hittar du just nu på Stockholm Beauty Week.

En av ägarna av Glacial Bottle.

En av ägarna av Glacial Bottle.

Jag rätt dålig på att dricka vatten. Måste alltid ha en flaska stående bredvid mig på jobbet som påminnelse. Normalt bör vi dricka 1 ½-2 liter vatten per dygn. Har man jobbat i en varm miljö, tränat mycket eller andra orsaker kan vi behöva upp till 4 liter vatten. För att peppa mig själv att dricka mer har jag skaffat en riktigt snygg flaska. Tänker mig att det blir lättare och roligare då. Ungefär som att köpa nya, snygga träningskläder.

Stilren och snygg!

Stilren och snygg!

Min snygga och stilrena flaska kommer från det svenska företaget Glacial Bottle. Tanken bakom företaget och flaskorna är att bidra till en bättre miljö och minska plastförbrukningen. Flaskan är i rostfritt stål, BPA-fri, håller värmen i 12 timmar och kylan i 24 timmar. Jag valde en metallic i färgen Pink Diamond.

Iskallt test av flaskans funktionalitet.

Iskallt test av flaskans funktionalitet.

37.5 grader - huga....

37.5 grader – huga….

Idag gjorde jag ett test av en av flaskans funktionalitet. Håller den kylan som utlovas. Nu blev det inte riktigt 24 timmar men testet var tufft nog ändå. Jag hällde i iskallt vatten och la flaskan i en kall, sval bil när jag åkte till jobbet 5:30 igår morse. Sedan stod bilen, och därmed flaskan, i gassande sol hela dagen fram till att jag åkte hem vid 15:45. Den värme som slog emot mig när jag satte mig i bilen var outhärdlig. 37.5 grader stod bilens termometer på. Huga…

Kallt och gott vatten men flaskan var brännhet.

Kallt och gott vatten men flaskan var brännhet.

Vattnet då? Jo, det var kallt och gott. Inte lika kallt som när jag hällde i det men kallt nog. Däremot gick det knappt att dricka ur flaskan. Den var brännhet… Normalt sett har man dock mest troligt inte sin flaska stående i gassande sol hela dagen, men det var ett utmanande test!

Min tanke är inte att använda denna flaska till varma drycker. Det har jag ett helt gäng termosar för hemma.

Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med min flaska från Glacial Bottle. Det är helt klart godare att dricka vatten ur en snygg flaska än en gammal plastig cola-flaska. Rekommenderas!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *