Ingen traditionell lunchmat

Tacos måste vara en av de vanligaste fredagsmiddagarna hos familjer med barn. Tacos är grymt gott, både köttfärs- och kycklingvarianterna. Jag vill ha både mjukt tortillabröd till fyllda rullar och hårda nachoskal för att kunna göra nacho de luxe. Egentligen skulle vi ha ätit tacos till lördagsmiddag men istället blev det köpepizza. Så kan det gå! Däremot åt vi våra tacos till lunch idag söndag istället. Det fanns alla de tillbehör jag vill ha som köttfärs, kyckling, ost, guacamole, tacosås, gräddfil, röd lök, sallad, tomat, gurka, paprika, tomat, tortillabröd och nachoskal. Mycket gott!

kväll väntar middag på Grill för mig och Mattias. Vi ska ut och fira Alla Hjärtans-dag i efterskott. Eftersom det är söndag hinner vi bara med en middag. Annars hade det varit trevligt med en bio eller bowling eller liknande. Men vi måste tänka på barnvakten och vår skönhetssömn!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *