Tisdagsevent med WeRFamily (by Loppi.se)

Idag är jag inbjuden av Loppi.se till Café Opera igen. Jag var där i söndags tillsammans med familjen på familjebrunch med minidisco och nu är det alltså dags för en repris, men utan barn denna gång. I maj i år gick förra WeRFamily-eventet av stapeln här i Stockholm och givetvis var jag där även då.

Loppi.se ligger bakom siten WeRFamily som idag bjuder in bloggare på lunch på Caféet. Temat på eventet är Nystart. Det blir modevisning av kläder från Name it, Leila Söderholm (som jag träffade och tränade för på Loppikryssningen) berättar om sin nystart och hur vi alla kan komma igång och träna med hjälp av hennes fantastiskt roliga träningsprogram, vi får höra om UnderBARA BARN-mässan och mycket mer. Konfrencier är Cecila Blankens.

Självklart återkommer jag med inlägg från dagen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *