Abba Skaldjurssoppa

Abba SkaldjurssoppaTill lunch idag blev det Skaldjurssoppa Tomat & Hummerfond med mini-pilgrimsmusslor, soltorkad tomat och hummerfond från Abba. Enligt innehållsförteckningen endast 8% skaldjur. Inte särskilt uppmuntrande läsning som jag skrivit om tidigare. Fisksoppan med Tomat & Vitt vin var först ut i mitt smaktest och det var en hiss.

Fin färg, god lukt och perfekt mängd för en lunch (komplettera med ett par smörgåsar för en komplett måltid). Mängden grönsaker i soppan kändes mindre jämfört med fisksoppan. Pilgrimsmusslorna var fasta och fina, dock något sega. Krämig och smakmässigt mycket god soppa.

Mitt sammanfattande betyg på Skaldjurssoppa Tomat & Hummerfond blir 2 av 5 sunda stjärnor. Mer skaldjur och grönsaker skulle höja upp betyget ett par snäpp.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.