Inte långt kvar på sommarlovet

Semestern närmar sig sitt slut. På tisdag är det åter tillbaka till jobbet och båda barnen ska till fritids på måndag. Det är premiär för Gustaf som börjar i 6-års nu i augusti. På måndag är jag ledig för att ta hand om inskolningen av Gustaf. Det kommer nog inte vara några större problem (peppar peppar) då hans bästa kompisar också börjar på måndag och dessutom går Filippa på samma fritids. Det blir en lugn, skön start för båda då många barn fortfarande är på semester. Sedan är det inte många veckor kvar tills riktiga skolan börjar.

Skylanders Giants, som vi dessutom träffade igår på Nickeodeondagen, ville därför passa på att önska barnen fortsatt trevlig sommar och välkomna tillbaka till skolan genom att skicka oss en väska full med pyssel och sommarkul. Barnen fick klistermärken, dog tags, samlarkort, en pysselbok, en almanacka, ett armband, ett schampo och en gympapåse. Allt med Skylanders Giants.

Mycket uppskattat!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. dianasdrömmar skriver:

    Sommarlovet går alldeles för fort..kram Diana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *