Ölburk i magen

I slutet av maj valdes jag ut av Spot and Tell att delta i en hemmaspotting där jag skulle testa Kronfågels färdigmarinerade kyckling BBQ Beer Can Chicken, speciellt framtagen för att användas till just en grillad Beer Can Chicken.

Bättre sent än aldrig! Ikväll var det dags. Fram med kolgrillen, trä kycklingen på ölburken och grilla på indirekt värme i drygt en timme. Ångan från ölen gör kycklingen mör och fin och ger en fantastisk smak i kombination med den goda smaken från marinaden. Har du fortfarande inte testat detta sätt att laga till en kyckling så är det dags nu!

Till kycklingen  serverade vi vår lokala ICA Kvantums hemgjorda, mycket fina och goda potatissallad. Något ut över det vanliga! Hemgjort vitlöksbröd och sallad kompletterade det hela. En helt delikat middag som var to-die-for i all sin enkelhet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.