Skapa balans i vardagen samt Event-inbjudan

Jag försöker att i allt större utsträckning äta växtbaserad mat och dryck. Växtbaserade produkter är mer hälsosamma och bättre för oss människor, för djuren och miljön och så smakar de dessutom verkligen bra. Vem gillar liksom inte att äta massor av frukt och grönsaker? De har dessutom generellt låg kalorihalt, högt innehåll av fiber och är en utmärkt källa till vitaminer och mineraler.

Forskare över hela världen rekommenderar att vi äter mer vegetabiliskt protein, som bönor, baljväxter och nötter och mindre animaliskt protein. Resultat – kolesterolnivåerna gynnas.

Fördelarna med växtbaserat är alltså många.

En fantastisk inbjudan till en trevlig förmiddag med Alpro!

En fantastisk inbjudan till en trevlig förmiddag med Alpro!

Jag älskar Alpros produkter. Det är växtbaserade drycker, yoghurtar, efterrätter och alternativ till grädde. Alla Alpros produkter är skapade på växter som odlats i naturen. Riktigt hälsosamt och gott!

Växtbaserat ligger rätt i tiden!

Växtbaserat ligger rätt i tiden!

Idag fick jag en trevlig inbjudan av just Alpro till en förmiddag full med goda nyttigheter, spännande insikter och hjälp på hur man skapar en bättre balans i vardagen. På plats finns Aftonbladet Wellness hälsobloggare Filippa Salomonsson som ger oss sina handfasta tips på balans i vardagen. Även SIFO finns på plats och presenterar sin undersökning kring livsstil och balans.

Nu har även ni chansen att gå på detta event. För er äger den rum på eftermiddagen. Program enligt nedan:

13:00 Dörrarna öppnas
14:00 Filippa Salomonsson ger dig handfasta tips på hur du skapar balans i din vardag
15:00 SIFO presenterar sin undersökning kring livsstil och balans.

Var: Södra Teatern, Stockholm (T-bana Slussen)
När: 8 maj med start 13:00

På eventet får du smaka goda rätter gjorda av Alpros växtbaserade produkter såsom efterrätter och smoothies. Välkomna!

Läs mer här!

Mild & Creamy, Coconut-Almond, Soya Airy & Creamy , ekologisk müsli, ekologiska russin och gojibär.

Mild & Creamy, Coconut-Almond, Soya Airy & Creamy , ekologisk müsli, ekologiska russin och gojibär.

I väntan på denna spännande förmiddag får jag passa på att njuta av Alpro Kokosnöt-Mandeldryck, Alpro Soya Airy & Creamy, dvs vispbar grädde gjord på soja, samt Alpro Mild & Creamy Naturell, dvs en naturell yoghurtvariant gjord på soja, en ekologisk müsli, ekologiska sultanrussin och gojibär. Inte illa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *