Jessica tipsar – Pågen Funs i ny somrig hallonsmak

Jessica tipsar - Pågen Funs i ny somrig hallonsmak

Jessica tipsar – Pågen Funs i ny somrig hallonsmak

Jessica tipsar – Pågen Funs i ny somrig hallonsmak. Är det något jag älskar så är det bullar. Hemgjorda bullar, köpebullar från konditori eller industribakade bullar i påse spelar egentligen inte så stor roll. De färdigköpta gifllarna och småbullarna är mäkta populära och går alltid åt i ett nafs var man än är. Dessa är perfekta att ha med på sommarens alla utflykter. Perfekt att packa ner i picknick-korgen och ta med till stranden, parken eller var man nu väljer att lägga ut sin filt. Bullarna uppskattas av både stor som liten. De har lagom storlek och är försvinnande goda!

Hallon hör verkligen sommaren till!

Hallon hör verkligen sommaren till!

Fler bullar i påsen.

Fler bullar i påsen.

Nu följer Pågen upp sin succébulle Pågen Funs. Den lilla vaniljbullen lanseras i en ny somrig hallonsmak – Pågen Funs Vanilj & Hallon. Jag älskar dom! Bullarna är mjuka och saftiga och den nya smaken är verkligen lagom söt men ändå frisk och fräsch. Vet ni vad det allra bästa är? Pågen har faktiskt gjort påsarna större och lagt fler bullar i påsen. Det var den kritik/önskan jag framförde när de introducerades sommaren 2014. Tack Pågen för att ni läste min blogg och lyssnade på mig! Nu kan vi njuta av ännu längre fikastunder tillsammans med familj och vänner!

Kvällsfika med Funs och hallonsaft

Kvällsfika med Funs och hallonsaft

Mjuka, saftiga bullar med underbar sommarfyllning!

Mjuka, saftiga bullar med underbar sommarfyllning!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Åh vad gott! Vilket härligt bud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.