Ett kärleksfullt möte

Det är en sak jag inte har avslöjat här på bloggen ännu. Jag ska snart ha ett kärleksfullt möte. Ett kärleksfullt möte med en person som har kommit att betyda en hel del för mig. En person som bjuder på sig själv, sätter vänner/familj/kollegor i fokus och ställer alltid upp, är generös, öppen, snäll och bra på alla sätt och vis. Vi har bara träffats en enda gång IRL men vi har haft kontakt via våra bloggar, via Instagram och via Facebook (ja se så modern jag har blivit!!). Jag pratar självklart om Fröken Mela.

Ett kärleksfullt möte

Ett kärleksfullt möte

Jag berättade tidigare att bensinföretaget OKQ8 nyligen har lanserat  korvar med nya smaker i sitt matsortiment. För att nå ut med detta skapade de kampanjen och tävlingen 1000 mil av kärlek. Vinnaren av tävlingen skulle få chansen att få träffa någon man saknar. Vem som helst fick man nominera. Jag skickade in mitt tävlingsbidrag och VANN. En av fem vinnare i hela Norden. Gissa vem jag nominerade? Jo, Fröken Mela!!!

Vi kommer att träffas halvvägs. Hon bor i Karlstad och jag i Stockholm så träffen kommer att äga rum på en OKQ8-station i Arboga. I vinsten ingår per person 1 valfri korvmeny serverat vid ett uppdukat bord, 1 valfri dryck, 1 kaka eller glass, tjänsten servicehjälpen,  1 gratis biltvätt ”Renast”, Gratis drivmedel för båda vinnarna för resa tur/retur. Eventuella medpassagerare blir såklart också bjudna på mat och godsaker!

Vilken rolig grej! Det här ser vi verkligen fram emot och självklart kommer vi att rapportera på våra respektive bloggar!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Åhh ! Det ska bli SÅÅÅÅ HIMLA KUL och jag ser verkligen fram emot vår dejt !! 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.