Inte bara matkassemat

Igår sent på kvällen kom till slut veckans leverans av Tastelines Barnkasse från Mathem. Menyn den här veckan bjuder på många spännande rätter som jag givetvis kommer testa och recensera här på bloggen.

Leverans från Mathem

Det bästa med Mathem är att det inte bara är själva den uttänkta matkassen man kan få hemlevererad utan Mathem är som vilken livsmedelsaffär som helst med ett enormt utbud, men via webbshopping då såklart! Jag valde att komplettera min matkasse med mycket av det som i övrigt går åt här hemma under en vanlig vecka, som ägg, mjölk, kvarg, saft, havregryn, frukostflingor, helgkött, såser, frukt och grönt etc. Sååå skönt! Nu behöver jag inte gå och handla alls i veckan. Och även skönt att slippa släpa hem tunga matvaror! Det här är en klar fördel för Mathem jämfört med andra matkasseleverantörer som Middagsfrid, Linas matkasse och allt vad de nu heter.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.