Kallt kallt

Burr vad kallt det är ute. När solen skiner blir det lite varmare och mysigare men tidig morgon och sen eftermiddag/kväll är det inte många grader ute. Man vill helst bara krypa upp i soffan hemma, tända värmeljus i massor och en brasa i kaminen, koka upp en kopp rykande hett te och till detta ta en lyxskorpa. Det är höstlyx!

Den här årstiden är det svårt att veta vad man ska dra på sig när man ska ut och springa. Imorse när jag skulle ut på en 50 minuters löptur drog jag bara på mig ett par långa träningstajts på benen och ett par tunna löparstrumpor men på överkroppen hade jag två långärmade tröjor, en vindjacka, ett par varmare vantar och en bandana. Blev tyvärr lite för varmt.

Jag är riktigt trött när jag ger mig ut så tidigt på morgonen (imorse kom jag ut ca 5:15), men oftast kommer jag hem full med energi och glädje. Frisk luft och endorfiner från löpningen gör underverk!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *