Lyrisk!

Jag är så lyrisk! Igår var jag ute med en fin vän och åt på en lokal restaurang i Jakobsberg, Rikos. Vi hade det verkligen jättemysigt. Satt och åt, drack och pratade i lugn och ro utan barn. Fantastiskt! Och maten var ”to-die-for”. Jag sparar inte in på något när jag går ut utan kör på efter det jag vill ha. Valet föll på fantastiskt gott revbensspjäll med frasiga pommes, en perfekt kokt majskolv och coleslaw till. Ahhhh, MUMMA, vad det var gott. Och efterrätten slog det mesta. De var varm chokladfondant där chokladen rann helt perfekt och till det hemgjord vaniljglass och färska bär. Mmmmm, MUMS, vad gott! Sen slank det även ner en hel del smågodis jag hade i handväskan och det var gott det med.

När jag kom hem hoppade jag på Mattias på en gång och föreslog att vi ska tillbaka dit hela familjen på söndag. Och det förslaget gick hem. Längtar så! Då ska jag ta kort, blev inte av igår tyvärr.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. oktober 18, 2010

    […] passar då inte bättre än en söndagsmiddag ute på byn?!  Jag blev så förtjust i maten på Rikos i förra veckan och tog därför med mig hela familjen dit så de också skulle få […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *