Dagens hiss och diss

Dagens hiss - Iskall Pepsi Max med massor av is och citron.
Dagens hiss – Iskall Pepsi Max med massor av is och citron.

Dagens hiss: Massor av is och en skiva citron. Allra helst i kombination med Pepsi Max lime eller Cola light citron men vilken Pepsi/Cola light/Max går bra.

Dagens diss att ungdomar inte får lära sig vem det är på våra mynt.
Dagens diss att ungdomar inte får lära sig vem det är på våra mynt.

Dagens diss: Mina barn, 13 och 15 år, har ingen aning om vilken snubbe det är som frontar våra mynt. Okej att man inte använder kontanter i särskilt stor utsträckning idag (framför allt inte ungdomar) men det är väl ändå allmänbildning och något alla bör känna till?!

På våra mynt hittar vi självklart vår kung Carl XVI Gustaf!
På våra mynt hittar vi självklart vår kung Carl XVI Gustaf!

Berättade för kidsen imorse att idag fyller den här killen år och höll fram några mynt där man ser hans ansikte. De hade ingen aning om vem det är… Öh… Lär man sig inte sånt i skolan idag? Eller är det mitt ansvar som förälder att berätta sånt? Eller bådas ansvar? Diss i alla fall tycker jag.

ps. För er som inte vet det är det vår kung Carl XVI Gustaf som är på våra mynt och som fyller år idag 30/4.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Yolanda skriver:

    Citron passar bra till läsk! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *