Kassler stroganoff och dinkelris

Kassler Stroganoff

Kassler Stroganoff

Kvällens middag blev en nyttigare variant på korv stroganoff, nämligen kassler stroganoff. Jag använde mig av Muttis passerade tomater. Till stroganoffen hade jag dinkelris och rödkålssallad. Maten var riktigt god. Barnen tyckte mycket om den, speciellt Gustaf som trodde han åt korv. Han ropade efter mer korv hela tiden.

Kassler stroganoff, 4-5 port

700 g kassler
olja
1 gul lök
8 färska champinjoner
1 flaska Mutti passerade tomater
1 dl grädde
Salt, peppar och paprikapulver

Skär kasslern i mindre bitar. Hacka lök och skiva svampen. Fräs kasslern i lite olja, lägg ner lök och champinjoner och låt fräsa med på slutet. Häll på Mutti passerade tomater och krydda. Låt koka ca 15 minuter. Häll ned grädden och låt koka upp.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *