Goda hamburgare

Igår kväll var det kundkväll på Hemköp med diverese erbjudanden på mat för deras kortkunder. Jag har Hemköpskort och bestämde mig för att ta del av en del av dessa erbjudanden. I butiken bjöds det på diverse provsmak på tårta, dricka, bröd, chips, tacos, yoghurt, etc till mina barns (och min egen) stora glädje! I övrigt var det inte särskilt roligt att vara inne i butiken. Det var helt tjockt med folk och köerna ringlade ända från kassorna till slutet på affären. Helt sjukt…  Barnen var hur duktiga som helst och lekte och försökte göra det bästa av situationen i alla fall. Stort tack till dom!

Visst fanns det vissa varor som var billigare än vanligt, men så här i efterhand var det verkligen inte värt väntan och egentligen inga varor vi behövde köpa hem. Detta gör jag inte om…

Något av det som fick följa med hem och blev kvällens middag är färska hamburgare (4 st för 20 kr), hamburgerdressing (8 kr) och hamburgerbröd (ord.pris). Tyvärr hade de inte några Max-bröd så för ovanlighetens skull blev det vanliga hamburgerbröd till burgarna. Andra standardtillbehör hemma hos oss är ost, senap, ketchup, hamburgerdressing, bearnaisesås, sallad, rödlök, paprika, guacamole, salsa och gurka. Smaskigt!!!

I övrigt har jag haft träningsvila idag, som vanligt på torsdagar, typ 🙂 ! Jepp, jag måste vara världens tråkigaste person!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *