Kickstart med julkänsla

Det har varit något tyst här på bloggen ett par veckor. Jag och familjen har varit på semester i Egypten i 2 veckor och haft det helt underbart. Internet fungerade inte alls vilket till en början gav mig stresskänslor. Jag kände mig totalt avskild från omvärlden. Men det var en bra avvänjningskur från allt vad nyheter, mail och sociala medel heter! Men nu är jag tillbaka och här ska det bloggas!

Vi kom hem igår kväll. Från ett soligt och varmt Egypten till ett mörkt och kallt Sverige. Juldekorationer mötte oss vart vi än tittade. Mysigt! Jag tog en snabbis in i mataffären och julmat och julgodis av alla de slag exponerades på första parkett. Jag blev så sugen och köpte hem den andra vörtnyheten från brödtillverkaren Pågen, nämligen Pågen Julvört. Ett mer kryddigt bröd än tidigare vörtlimpor från Pågen och innehåller russin.

Brödet har samma form som Pågens klassiker Gott Gräddat. Julvörten doftade ljuvligt, var mycket saftigt och god och hade en fin och tydlig vörtsmak. Russinen gav fin sötma och passade bra till den lite tydligare vörtkryddningen. Även detta bröd kommer passa utmärkt till julost, skinka, leverpastej och all annan trevlig julmat som kommer serveras framöver. Något dyrt dock tycker jag. 32 kr i min lokala Hemköpsaffär. Fast bröd har generellt blivit dyrt…

20121120-093054.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *